Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Εκπομπή "Πολιτιστική Ζωή"

Επιτυχείς η πρώτη εκπομπή του Απόστολου Στεργιάδη «Πολιτιστική Ζωή» σε συνεργασία με την XALKHDONA-THESSTV. Η εκπομπή προβάλετε στο Internet κάθε Τρίτη στις 7:00’ μ.μ. με καλεσμένο κάθε εβδομάδα και έναν εκπρόσωπο Πολιτιστικού φορέα του Δήμου μας ή μιας Εθελοντικής οργάνωσης, για εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη των δράσεων των φορέων που εκπροσωπούν. Το τηλέφωνο της εκπομπής για τις ερωτήσεις των τηλεθεατών ή online τοποθετήσεις είναι  23910 21333.
   Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μεσημβρίας κος Λευτέρης Μαργαρίτης, που τον μοναδικό και πολύ ενδιαφέρον τρόπο του, ανέπτυξε την δράση του πολύ δραστήριου Συλλόγου που εκπροσωπεί.
   Όλες της συνεντεύξεις – εκπομπές του XALKHDONA-THESS TV μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και μαγνητοσκοπημένα στην παρακάτω διεύθυνση:
   Την επόμενη Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 καλεσμένη στην εκπομπή θα είναι η πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χαλκηδόνας κα. Μπαλασκάκη Ντίνα.
   Ο Σύλλογος της Χαλκηδόνας από τους πιο δραστήριους Συλλόγους με πλούσιο πολιτιστικό έργο, με ένα εκπληκτικό θεατρικό τμήμα που κάθε χρόνο ανεβάζει και ένα θεατρικό έργο αντάξιο επαγγελματικών θεατρικών σκηνών. Κορυφαία ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου το μοναδικό καρναβάλι με τις γιαουρτομαχίες που γίνεται κάθε τελευταία Κυριακή της αποκριάς, καθώς και το πρωτότυπο "Μαραθώνιο Παραμυθιού" που επι τρία 24ωρα συνεχόμενα απαγγέλλονται παραμύθια για τους μικρούς και τους μεγαλύτερους φίλους.

Συνέντευξη της προέδρου του ΔΣ του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χαλκηδόνας κας Μπαλασκάκη Ντίνας την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 στις 7:00’ μ.μ. στην XALKHDONA-THESS TV με τον Απόστολο Στεργιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου